Čínská astrologie: Váš osobní průvodce přehled

Čínská astrologie: Váš osobní průvodce
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530294/bmid_cinska-astrologie-vas-osobni-pruvod-65a63b84943de.jpg 5 1 1

Držíte v rukou mapu, s jejíž pomocí se budete moci zorientovat v základech čínské astrologie, dozvíte se vše podstatné o čínském zodiaku, živlech, polaritách a numerologii, abyste uměli předpovědět, jaké možnosti vás čekají v budoucnosti. Čínský rok začíná druhým novoluním v našem kalendářním roce a čínský zodiak se skládá z dvanácti znamení, z nichž každé vládne po dobu jednoho roku. Sasha Fenton vás seznámí s typickými vlastnostmi všech znamení a vysvětlí vám, jak je modifikují živly - dřevo, oheň, země, kov a voda. Dále se dozvíte, jaká znamení vládnou jednotlivým měsícům, hodinám a dnům, takže budete moci sestavit pro sebe nebo pro někoho jiného čínský horoskop pomocí techniky zvané Čtyři pilíře osudu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čínská astrologie: Váš osobní průvodce. Přihlašte se a napište ho.

Gabi13
07.07.2024 5 z 5

Koupeno na tábor a velmi dobře popsané s jasným popisem pro laika a bonus přiložené mapy zvěrokruhu

Kniha Čínská astrologie: Váš osobní průvodce v seznamech