Čínská malba štětcem přehled

Čínská malba štětcem
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449461/bmid_cinska-malba-stetcem-udA-449461.jpg 5 4 4

Čínská malba, která přetrvala a rozvíjela se v mnoha érách, má obrovský kulturní význam. S pomocí této knihy nejen objevíte, co znamenají různé tradiční motivy, ale také ovládnete techniky a metody jejich malby. Kniha vás seznámí s nástroji, které ke svému malování budete potřebovat, nabídne vám detailní návod k malbě a uvede vás do bohatého mnohovýznamového světa tradičních motivů, jako jsou např. straky, kapři, motýli a proslulá „čtveřice urozených“ (švestkové květy, orchidej, bambus a chryzantéma). Díky získaným znalostem pak brzy budete nejen vytvářet vlastní obrazy založené na principech a symbolice, které do čínské malby vetkala staletí tohoto umění, ale toto umění budete také umět ocenit.... celý text

Literatura světová Hobby Umění
Vydáno: , Esence

Chinese Brush Painting, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čínská malba štětcem. Přihlašte se a napište ho.

Aghatte
05.03.2024 5 z 5

Syn je nadšen, já sice nekreslím, ale kniha je to úchvatná už na pohled. Byl to dárek pro něj, a opravdu radost udělal.
Mate-li doma vášnivě malující dítě či dorostence, doporučuji.

Alma5
02.10.2022 5 z 5

Krásná kniha, obsahuje podrobné návody na kreslení.

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Kniha Čínská malba štětcem v seznamech

Autorovy knížky

Mei Ruo (p)