Čisté radosti mého života přehled

Čisté radosti mého života
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/186022/bmid_ciste-radosti-meho-zivota-BHV-186022.jpg 5 303 303

Čisté radosti série

1. díl >

Neuvěřitelná dobrodružství obchodního cestujícího Nata Jessela, který nachází čisté radosti svého života při putování po venkovských osadách Arizony a Utahu ve společnosti lvice Eileen. Když na ni, poté co utekla z cirkusu, narazil u horského potoka, snažil se jí nejprve utéct, když si ale povšiml její vychrtlosti a opuštěnosti, nenechal ji samotnou a ona se mu za to mnohokrát odvděčila.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čisté radosti mého života. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (81)

Villon
22.06.2024 5 z 5

Další z knih rodičovské knihovny, kterou jsem zachránila před odvozen do knihobudek a okolních knihoven, při rodinné likvidaci knihovny. A udělala jsem dobře. Za haldou knih jsem se schovala, neposlouchala řádění okolního světa a ejhle....sláva, asi se zas umím smát...a dokonce nahlas, to mě totiž prozradilo a rodina se pohoršovala nad tím, že se v téhle době směju...no a co, směju a smát se budu...smutnému životu navzdory....pokud řešíte nějaký splín, tak tohle z celeho srdce doporučujiiiiii

Viopes
19.06.2024 5 z 5

Úsměvný příběh, který jsem si užila a radovala se z něj. Četla jsem do výzvy, ale je to první kniha, kterou mám chuť si přečíst znovu.


kopeceli
03.03.2024 5 z 5

Popravdě jsem po knize sáhla jen kvůli čtenářské výzvě. K humoristickým románům jsem obvykle nedůvěřivá, mám ráda humor situační, neobhroublý, inteligentní. Není snadné s takovými požadavky vybrat vhodnou knihu.
Ale tato předčila má očekávání, good haven! Líčení obchodního cestujícího, kterak přišel ke své společnici a jak mu mnohdy vytrhla z paty trn nebo ho naopak posadila holým zadkem na ježka, nelze číst jinak, než s hubou od ucha k uchu.
Kdo máte jarní deprese, zkuste Čisté radosti mého života užívat jako lék. Možná se vám uleví a dočkáte se teplých slunečných dnů s klidnou duší.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čisté radosti mého života v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených405x
ve Čtenářské výzvě38x
v Doporučených58x
v Knihotéce165x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech5x