City a pocity přehled
Jana Jahodová
Psychologický román o současné ženě a matce, která se náhle a bez varování ocitá v životní krizi. Hrdince, sedmatřicetileté matce tří dětí, se náhle zhroutí celý dosavadní svět. Ztráta zaměstnání, starosti s dětmi, náhlá nedůvěra v manžela a v neposlední řadě stále se zhoršující vztah ke starší sestře vyústí do závislosti na lécích. Později se ukáže, že všechno je součástí pečlivě připraveného plánu k ohrožení hrdinčina života.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize City a pocity. Přihlašte se a napište ho.
Pro mě byla tato kniha velkou neznámou. Nevěděla jsem, co od této autorky mám očekávat, neboť ji příliš neznám a byla jsem mile překvapena. Životní příběh ženy, na kterou toho osud naložil v jednu chvíli až příliš mnoho. Jak bojovat se všemi nástrahami, které osud ženě do cesty postavil, když chybí opora těch nejbližších? A když okolí nic nevidí (nebo dělá, že nic nevidí) Příběh, který zaujme a překvapí.
Kniha City a pocity v seznamech
1997 | City a pocity |
1997 | Dotkni se mraků |
1995 | Šestnáct a půl |
1999 | Sníh, všude sníh |
1999 | Krabička pro štěstí |
Román o tom jak si sáhnout na úplné dno, nečetlo se lehce avšak jedním dechem ..