Cizinec přehled

Cizinec
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424214/bmid_cizinec-I3G-424214.jpg 4 590 590

V Joannině domě náhle stojí cizinec. Tvrdí, že je její životní partner. Ale ona ho dosud nikdy neviděla. Erik se večer vrací domů ke své Joanně. Ale ona ho nepoznává. Myslí si, že se k ní ten cizí muž vloupal. V domě nejsou žádné jeho věci. Žena. Muž. Čím víc se pokoušejí situaci pochopit, tím je zamotanější. Někdo tu hraje děsivou hru. Hru, která se brzy projeví jako smrtelně nebezpečná pro oba…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Fremd, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cizinec. Přihlašte se a napište ho.

Saturnia
12.09.2024 5 z 5

Další ze série knih, které jsem si koupila, protože se mi líbil obal, anotace, byly v akci a nakonec mě neskutečně překvapily!

Tato kniha byla od začátku do konce velmi napínavá a tím, že byla psána ze dvou pohledů, jste měli problém rozeznat, kdo mluví pravdu.
Co se asi stalo se dalo odhadnout, nicméně konečné vysvětlení stejně překvapilo :)

trudoš
06.08.2024 3 z 5

Sebastian Fitzek bez brutality a násilností. Německé duo Ursula Poznanski a Arno Strobel rozehrávají atraktivní drama, plné nejasností a záhad, jež bortí život šťastnému páru. Thriller doslova nabitý zvraty, které přicházejí s každou kapitolou a řítí se vpřed s razancí ninjovské Kawasaki. Otázek přibývá, stejně jako nepochopených souvislostí a člověk se nestačí divit, kam až to všechno směřuje – což je ale naneštěstí právě ten kámen úrazu. Je toho zkrátka příliš, pročež vyústění působí nechtěně lacině. Autoři zbytečně moc tlačí na pilu, vypichují miliardy detailů, které pak v důsledku nehrají roli a nutí čtenáře si všeho všímat a hned to v mysli rozebírat. A kvůli tomu, že řešíte spoustu detailů, vás pak ve finále otráví přímočaré řešení. To už bych byl vděčnější za nějakou tu fešáckou obskurnost.
Ale jinak spokojenost, zápletka má grády a povedený je i styl vyprávění, kdy se střídají úhly pohledu na stejnou situaci, třebaže zrovna tenhle řemeslný leitmotiv se bohužel snadno okouká.

evin84
30.11.2023 5 z 5

Čekala jsem knihu o dvou lidech a ono nee. Četla se velmi dobře, námět spíš akční Amerika. Mě se to líbilo, vytáhla me do děje což od knihy čekám.

Knižní novinky (12.2. - 25.2.)

12.02.2018

Kniha Cizinec v seznamech