Clarity přehled

Clarity
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411536/mid_clarity-3tG-411536.jpg 3 142 142

Clarity Gregory jede se svými bratry na tábor. Má se o ně starat a dávat na ně pozor. Clarity tábor nezajímá, nechce ani sportovat. Do cesty se jí navíc připlete Cameron Grimes, syn hlavního vedoucího a frajer, který se ke všem chová nadřazeně. Jak Clarity zvládne setkání s takovým klukem? A je skutečně Cameron takový, za jakého se vydává?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Clarity. Přihlašte se a napište ho.

Zuzunda
dnes 4 z 5

Milá letní romance. Ikdyž už nejsem cílová skupina, bylo to pro mě příjemné odpočinkové čtení.

veronika9761
16.08.2024 3 z 5

Nejsem cilovka tyhpe knizky, ale taborova cast me naprosto neuveritelne vratila do prostredi prazdninovych taboru, kde jedina moje starost byla, jestli bude vecer diskoteka. Dej v knize slapal pomerne svizne, nektere nahody byly teda az krkolomne, a tak dalsi knizky autorky nejspis nevyhledam.

Jája92
27.03.2024 3 z 5

Dlouho jsem váhala mezi udělením dvou nebo tří hvězdiček. Chápu, že je to prvotina od autorky, že to nejspíš vycházelo na pokračování na síti, ale já jsem očekávala trochu víc.
Jako odpočinková četba po nějaké náročnější četbě to není úplně špatné. Ale styl vyprávění autorky mě vyloženě nenadchl.
Je tam mnoho nedotažených situací nebo přímo nelogických. Možná hraje i roli, že už rozhodně nejsem cílová skupina, možná by se mi to v mých 16ti líbilo více, kdoví.
Clarity mi k srdci příliš nepřirostla. Cameron je typický frajírek, ale co si budem vykládat, takoví táhnou nejvíc... :-)
Je tam až příliš náhod, aby to bylo uvěřitelné. Navíc záležitost "Scott" mně připadla, že ji autorka vytáhla vždy, jen když se ji to hodilo..

Kniha Clarity v seznamech

v Mé knihovně32x