Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly přehled
Sal Severe
Zkušený psycholog radí rodičům, jak postupovat, když jejich děti neposlouchají - ignorují výzvy, odmlouvají, hádají se mezi sebou, provokují rodiče k hněvivým výbuchům. Většinou rodiče reagují podobně: po marných pokusech přimět děti k odpovídající spolupráci se začínají zlobit, hrozit, křičet, trestat. Autor nabízí důkladný, a přitom srozumitelný a konkrétní návod, jak si v takových situacích poradit: Změňte svůj vlastní model chování (své reakce) tak, abyste ve svých dětech neposilovali jejich špatný model chování.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly. Přihlašte se a napište ho.
Jak si poradit s dětmi, když jim říkáte něco čtyřikrát nebo když vás rozčilují některé jejich zlozvyky. To vám poradí tato příručka a snad i pomůže s řešením dalších ožehavých problémů spojených s úspěšnou výchovou vašich ratolestí.
Kniha Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
Síce mi trvalo prečítať túto knihu, ale ozaj stojí za to. Či rodič, starý rodič alebo učiteľ, človek sa toho dozvie veľa a najmä príklady zo života. Odporúčam :)