Čo mačky chcú přehled
Júki Hattori
Ilustrovaná príručka, ako im vytvoriť šťastný domov Prečo mačky milujú úzke priestory? Prečo tak veľa spia? A ako im zabezpečiť šťastný život? Dr. Juki Hattori je medzinárodne uznávaný odborník na správanie mačiek. Jeho praktický sprievodca so zábavnými ilustráciami vám vysvetlí úplne všetko, čo potrebujete pri starostlivosti o mačky vedie... celý text
Literatura naučná Hobby Příroda, zvířata
Vydáno: 2022 , Slovart (SK)Originální název:
ネコのキモチ解剖図鑑, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čo mačky chcú. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je boží. Vybral si ji náš syn k narozeninám, aby lépe rozuměl naší kočce z útulku (která je starší než on). A i nám se knížka líbila. Krásné a poučné čtení i ilustrace.
Kniha Čo mačky chcú v seznamech
moje príbuzné našli mačiatko a ujali sa ho. A v knižnici našli túto skvelú publikáciu.
nie som odborník na mačky, ale po prečítaní tejto knižočky som mala pocit, že som sa dozvedela všetko dôležité pre začiatok spolužitia s mačkou. Krátke stručné kapitolky, kde je v niekoľkých vetách zhrnutá hlavná myšlienka, ktorú nám autor chcel vštepiť. Sprevádzané vtipnými "komiksovými" ilustráciami s bublinami s textom, ktoré pomôžu si všetko podstatné lepšie zapamätať. Knižka sa dá zhltnúť behom hodiny.
Doporučujem !!! (začínajúcim chovateľom určite :))