Čo robiť, keď je dieťa v úzkých přehled

Čo robiť, keď je dieťa v úzkých
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346299/mid_co-robit-ked-je-dieta-v-uzkych-ADY-346299.png 5 7 7

Čo robiť, keď je dieťa v úzkych? Lepšie, než zalamovať rukami, keď sa prihodí niečo neočakávané, je pripraviť svoje ratolesti na bežné aj zložitejšie situácie, ktoré život prináša. Knihou sprevádzajú dvaja súrodenci - desaťročný Jakub a o tri roky mladšia Gabika. Jakub ako správny starší brat svojej sestre vysvetľuje, ako zvládnuť menšie i väčšie ťažkosti od zlých snov cez hádku rodičov až po stratenie sa. Snahou autorky je odbúrať u detí pocit bezmocnosti, hanby a menejcennosti. Príručka je určená deťom, ale ocenia ju aj rodičia, ktorí hľadajú správny spôsob, ako svojim potomkom vysvetliť niektoré veci zrozumiteľne a primerane ich veku.... celý text

Psychologie a pedagogika Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Už vím, co udělám, když..., 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čo robiť, keď je dieťa v úzkých. Přihlašte se a napište ho.

Mixxa
29.02.2016 5 z 5

Tuto knížku jsem si četla jako malá a rozhodně bych ji malým dětem doporučila. Knížka hravou a přesto důslednou formou vysvětluje, jak si má dítě počínat v jakýchkoli situacích.

Janamarie
21.01.2012 5 z 5

Pohlédneme-li na děti, pomyslíme si něco o bezstarostném dětství, ale většinou opak je pravdou! Děti mají dost často nepředstavitelně velké starosti. Nevěříte? I v dobré rodině, natož v neúplné nebo rozvrácené, nastanou situace, kdy si dítě neví rady. Ne vždy se svěří rodičům nebo rodiče zrovna nejsou nablízku!
Knihovnice.cz

Kniha Čo robiť, keď je dieťa v úzkých v seznamech