Co se děje, když jíš? - Podívej se pod obrázek přehled
Emily Bone
Jídlo je pro tělo a jeho správné fungování nezbytné. Ale co se s potravinami děje, když je sníš? Kam putuje sousto, které spolkneš? Kde a jak skončí? Pokud si kladeš podobné otázky a toto téma tě zaujalo a chceš se dozvědět více o fungování lidského tělo a orgánů, odklop více než 80 okének v knize a zjisti mnoho zajímavých informací. Dozvíš se, co jsou to vitaminy, jestli je cukr pro tělo opravdu prospěšný, jak tělu pomáhají bílkoviny, zda jsou všechny bakterie pro tělo škodlivé a mnoho dalšího. Tak neváhej a pojď se do této knížky pořádně zakousnout! České vydání publikace nakladatelství Usborne.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co se děje, když jíš? - Podívej se pod obrázek. Přihlašte se a napište ho.
Já jsem moc spokojená. Pro děti 5-8 let ideální. Klidně i pro starší. Každý si v knize něco najde. Syn jí vůbec nechtěl vrátit zpět do knihovny :-)
Kniha Co se děje, když jíš? - Podívej se pod obrázek v seznamech
2013 | Jedinečný svět vlaků |
2011 | Co všechno kluci umí |
2019 | Kniha lesa |
2017 | Velký obrazový atlas světa |
2015 | Jak to chodí na světě |
Strašně moc skvělé!! A podobné reakce všech generací, které se postupně u této chytré a velmi poučné knihy sešly. V zájmu klidu v rodině, zvláště o adventu jsme museli losovat papírky, házet kostkou, apod. kdo bude otevírat okénko. Tenhle okénkový systém při své premiéře byl jako druhé Vánoce :-)) Teda dřívější, což jsme u půjčení v knihovně netušili, jen nás zaujalo téma. To přineslo nové informace nejen dětem a další velké plus pro ně velmi velmi přijatelnou = nadšení způsobující formou;-)) Vypadá to, že máme skvělý tip na (vánoční) dárek, rychle se rozhlédneme po další naučné literatuře s okénky:-))