Co se děje kolem nás přehled
Anne Suess
Na statku, v parku, v zoologické zahradě, v lese – všude se dá najít mnoho zajímavého k prohlížení a objevování. Poutavé ilustrace s velkým množstvím detailů dětem představí oblíbený kolotoč v parku, krmení tučňáků v ZOO, výlet do lesa a spoustu dalších činností a věcí. Holčičky a kluci předškolního věku se tak mohou ponořit do barevného světa kolem sebe a učit se pozorovat.... celý text
Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: 2010 , Knižní klubOriginální název:
Das grosse Wimmelbuch
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co se děje kolem nás. Přihlašte se a napište ho.
Samotnou by mě nenapadlo knihu bez textu kupovat. Děti ji dostaly jako dárek a divila jsem se, jak se jim líbí a jak rádi popisují, co na stránkách vidí. Na obohacení slovní zásoby super
Kniha Co se děje kolem nás v seznamech
2010 | Co se děje o Vánocích |
2010 | Co se děje kolem nás |
2014 | Velká obrázková knížka Na statku |
2016 | Co se děje v říši pohádek |
2011 | Medvědi - Velká obrázková knížka |
Na statku, v parku, v zoo a v lese. Pouze tyto čtyři místa, ale mnoho možností si o nich vyprávět. Navíc obálka knihy je rozdělena právě na tyto čtyři místa a děti si mohou porovnávat, co se změnilo na obrázku, který je na dvoustránce uprostřed knihy. Nádherné barevné obrázky zvířat, dětí a dospělých, ve kterých se děti mnohokrát samy poznají.