Co se děje v mraveništi přehled

Co se děje v mraveništi
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539838/bmid_co-se-deje-v-mravenisti.jpg 5 20 20

"Poznej život v mraveništi!" Představ si, že jsi mravenec a strávíš jeden den v mraveništi. Jaké to asi bude? Celý den budeš pořád někam utíkat – uklízet a hloubit chodbičky, hledat různá semínka, abys měl co jíst, a až tě to přestane bavit, vylezeš si úplně nahoru na vršek mravenčí kupy, aby ses opaloval a nahříval si tělíčko. Ale dost už bylo řečí. Víš co? Udělej si pohodlí a pojď se s námi podívat přímo do mraveniště…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co se děje v mraveništi. Přihlašte se a napište ho.

Péťa Z.
15.03.2024 5 z 5

Knížka je postavena zejména na ilustracích, textu je pomálu. Ale i tak se děti dozvědí spoustu zajímavostí ze světa mravenců. Hodí se pro školkové děti, ale klidně i pro ještě menší prťousky. :-)

Knihomolka506
13.11.2023 5 z 5

Opět kniha , kde mají zvířata hlavní slovo. Teda... mravenci a podobná stvoření sice mluvit neumí, ale jsou nám lidem nápomocná, jak se můžete přesvědčit v menším leporelu.

LunaL.
10.11.2022 4 z 5

Syn mravence miluje, tahle knížka nemohla chybět v jeho knihovničce :) Zaujme, čteme ji pravidelně :)

Kniha Co se děje v mraveništi v seznamech