Co vás trápí? - Seznamy, s jejichž pomocí překonáte jakoukoli ztrátu přehled

Co vás trápí? - Seznamy, s jejichž pomocí překonáte jakoukoli ztrátu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549544/bmid_co-vas-trapi.jpg 5 2 2

Každý člověk truchlí nad mnoha životními změnami, od ztráty milované osoby po ztrátu zaměstnání, od rozchodu po stěhování a nad všemi ostatními životními zvraty. V knize Prozkoumejte svůj smutek vám odbornice na duševní zdraví Eleanor Haleyová a Litsa Williamsová pomohou prozkoumat a projít složitou, ale univerzální zkušeností zármutku a ukázat, že zármutek nás nemusí nutně ničit po celý život.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Esence

What's Your Grief: Lists to Help You Through Any Loss, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co vás trápí? - Seznamy, s jejichž pomocí překonáte jakoukoli ztrátu. Přihlašte se a napište ho.

RadkaV
29.12.2024 4 z 5

I když člověk na otázku "Co vás trápí?" může rovnou odpovědět "Nic.", což je samozřejmě skvělé, tak neuškodí podívat se na to, proč a z jakých různých příčin lidé cítí smutek a jak se s ním vypořádávají...že jim nepomůžou obvyklé fráze jako "drž se", "to zvládneš" nebo "to přebolí". Knížka je nejen pro lidi, kteří se přímo potýkají se ztrátou, ale také pro ty, kteří chtějí lépe porozumět blízkým lidem a jejich smutku. Jednou z jejích největších předností je její přístupnost a empatie, která z každé stránky vyzařuje. Čtenář je ujištěn, že vše, co cítí, je normální a v pořádku. Kniha nabízí mnoho praktických kroků, které mohou čtenáři pomoci přetavit bolest do procesu uzdravování.

Kniha Co vás trápí? - Seznamy, s jejichž pomocí překonáte jakoukoli ztrátu v seznamech

v Mé knihovně1x

Autoři knihy