Co viděli sousedi (2024) | Databáze knih

Co viděli sousedi přehled

Co viděli sousedi
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533502/bmid_co-videli-sousedi-65e56d0601c92.jpg 3 43 43

Když se Alexis se svým manželem Samem přestěhuje do zanedbaného domu na předměstí v exkluzivní lokalitě, jsou oba nadšením bez sebe. Sam je na prahu povýšení, Alexis čeká jejich druhého potomka a okouzlující sousedé je v novém bydlišti vítají s otevřenou náručí. Idylka se však zhroutí, když je jejich soused Teddy nalezen mrtvý na břehu řeky Potomac. Celou komunitou to otřese, a jak se policie snaží vypátrat vraha, napětí mezi sousedy roste a na povrch začínají vyplouvat dávno pohřbená tajemství.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co viděli sousedi. Přihlašte se a napište ho.

Pavlnka
05.02.2025 2 z 5

Hrozně mě to nebavilo. Možná až nebudu mít, co číst, tak se z nouze vrátím, ale zatím jedna z nedočtených.

olíí93
30.01.2025 2.5 z 5

Zbytečně zdlouhavé ufňukané fráze obou hlavních postav , a děj, u kterého si řeknete , tyjo , to už jsem někde četla . Samozřejmě pár stránek ke konci se dozvíte rozuzlení a mělo to rychlý průběh , ale jednou přečíst stačilo ..

čef
02.11.2024 4 z 5

Smetánka žijící ve výstavných hradech na předměstí Washingtonu se nakonec ukáže jako pěkná sebranka. Samý úsměv, rozdávání dárků, ale co je za tím vším. O tom se přesvědčí zvláště jedna ze dvou vypravěček tohoto příběhu. Druhá je také pěkná potvora, i když se to nezdá. Není to příliš originální příběh, o soužití sousedů již toho bylo napsáno a natočeno dost, ale několik maličkostí tento příběh přeci jen ozvláštňuje. Zvláště někteří ocení péči o děti a rodinné soužití vůbec.

Kniha Co viděli sousedi v seznamech

v Mé knihovně77x

Autorovy knížky