Obchůdek na rohu přehled

Obchůdek na rohu
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439412/bmid_obchudek-na-rohu-4gd-439412.jpg 4 122 122

Cockleberry Bay série

1. díl

Záhadné dědictví vám může zkomplikovat život i přinést lásku, o jaké jste snili. Rosa Larkinová jednoho dne s překvapením zjistí, že jí někdo odkázal malý obchod na venkově. V Londýně ji nic nedrží, tak se vydává do neznáma. Vloží všechno, co má, do nového podnikání a před očima maloměsta se snaží uspět. Máme tu pohledného ragbistu, sexy instalatéra, šťouravého novináře a další svérázné figurky. A Rosa řeší i několik záhad: Kdo ujel od dopravní nehody, kam se ztratil vzácný náhrdelník a kdo se skrývá za jejím tajemným dědictvím. "Záhadné dědictví vám může zkomplikovat život i přinést lásku, o jaké jste snili."... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

The Corner Shop In Cockleberry Bay, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obchůdek na rohu. Přihlašte se a napište ho.

Kristy.Seb
13.10.2024 4 z 5

Ty nejlepší duše vzešly z utrpení; nejpevnější charaktery jsou zbrázdněny jizvami.

Člověk se nemá ničeho bát, teda kromě strachu.

Člověk musí nějak žít dál. Máš jenom jeden pokus, víc životů ti nikdo nedaruje.

Když tě k sobě přivolá láska, jdi za ní, přestože putuje po tvrdých a strmých cestách. A když tě zahalí do svých křídel, poddej se, přestože mezi peřím tkví schovaný meč, jenž ti může ublížit.

Naše radost je náš neskrývaný žal. Čím hlouběji se žal zarývá do našeho bytí, tím větší radost dokážeme pocítit. Vskutku se pohybujeme jako váhy mezi svým žalem a svou radostí.pouze tehdy, jsme-li prázdní, dosáhneme klidu a vyrovnanosti.

Jdi za svým srdcem, ale nezapomeň si s sebou přibalit i mozek.

Zajímavý příběh se zajímavou zápletkou. Konečně se na Rosu usmálo štěstí. Po to všem, co si zažila, byla stále milá a plná odhodlání.

karolly
07.08.2024 5 z 5

Jak ja jsem si tenhle pribeh uzivala. Patri mezi me nejmilejsi na policce nad posteli.
+ poklidny dej s lehce detektivni zapletkou
+ humorne textace
+ drza hrdinka
+ milostne zapletky
+ normalnost
+ styl psani
+ obalka knihy, co me nalakala

evineckY
12.07.2024 5 z 5

Příběhy ze života, které se prožívají po celém světě
- nevěry, tajemství, přátelství, láska a milovaná zvířata...
Odpočinková kniha je moc pěkně napsaná a četla se lehce.

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

Kniha Obchůdek na rohu v seznamech

pro ženy dědictví romantika podnikání maloměsto

Autorovy knížky

2020  73%Obchůdek na rohu