Bezchybní přehled
J. D. Hawkins
Sexy a svobodný miliardář bez závazků. Hvězda kanálu YouTube. A nejžhavější noc jejich života. Existuje jen jediné pravidlo, které odmítám porušit – žádné pletky s podřízenými. A mohlo mě napadnout, že někde bude háček. Vysoké podpatky, rudá rtěnka, bezchybná; byla to ta nejkrásnější žena na veletrhu kosmetiky – to už o něčem vypovídá. Ne že bychom si později na hotelovém pokoji povídali. Jen jedna noc, ovšem to jsem netušil, jaké překvapení na mě čeká v pondělí ráno v práci. Když jsem ho uviděla poprvé, řekla jsem si, že je až příliš nafoukaný, ale zároveň neodolatelný. Vlastně dokonalý odrazový můstek po mém pekelném rozchodu. Takže jsem zahodila svá obvyklá pravidla a svedla ho k sexu na jednu noc. Žádná jména, žádné závazky. Nakonec mě to zasáhlo víc, než jsem čekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
Flawless, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezchybní. Přihlašte se a napište ho.
Jednodenní záležitost. Příjemná jednohubka na oddych, žádná velká literatura, ale ani propadák! Postavy byly fajn, malé drama a happyend. V knihovně to mít nemusím, ale jako e-knihu si to uložím a třeba se k tomu někdo vrátím.
Od tohoto autora jsem už pár knih četla a vždy to bylo takové ,,nemastné, neslané", u této to bohužel nebylo jinak.
Začátek vypadal dost slibně, ale zanedlouho už to nebylo ničím extra zajímavé. Příběh se velice rychle ocitl v bodě, ve kterém to i zůstalo než přišla chvilková zápletka. Myslím, že by si kniha zasloužila více stránek a tím pádem i větší prostor pro zajímavější rozvinutí děje. V této podobě se vše semlelo moc rychle, moc jednoduše a bez jakéhokoli úsilí a prodlužování.
Každopádně jako oddechovka je to asi fajn
10 nejprodávanějších eknih (leden)
10.02.2022
Knižní novinky (3. týden)
16.01.2022
Kniha Bezchybní v seznamech
2019 | Hvězdný šéf |
2019 | Láska a tetování |
2020 | V pokušení |
2020 | Neprofesionál |
2022 | Bezchybní |
Bylo to krátké a to mi na tom vůbec nevadilo. Ja krátké knihy celkem dost upřednostňuju. Nesnáším 400stránkový bichle, to už si mě fakticky musí získat svým příběhem. Nicméně, tady mi to nesedlo celkovým stylem. Děj mě jednoduše nebavil. Nevcítila jsem se do toho.