E-maily Coco Pinchardovej přehled

E-maily Coco Pinchardovej
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158195/mid_e-maily-coco-pinchardovej-0wu-158195.jpg 3 327 327

Coco Pinchardová série

1. díl >

Kde Bridget Jonesová skončila... Coco Pinchardová pokračuje! Coco sa vydala mladá, porodila krásneho syna a sen o úspešnej kariére spisovateľky zavesila na klinec. Napokon jej predsa vyjde román, manžel Daniel zošedivie ako strieborný lišiak a syn Rosencrantz dospeje. Je čas užívať si život! Pod vianočným stromčekom si Coco otvára darček od Daniela. Nie je to šperk, ale iPhone. Predznamenáva začiatok Danielovej krízy stredného veku a Coco ho nachytá v posteli s mladšou ženou. iPhone sa jej stane spovednicou. Coco sa cez e-maily zdôveruje priateľom – Chrisovi, starnúcemu synovi zbohatlíkov, mierne alkoholickej učiteľke Marike a mnohým ďalším. Potom stretne fešáka Adama a ako slobodná štyridsiatnička zbiera a lepí kúsky svojho rozbitého života.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Not So Secret Emails of Coco Pinchard, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize E-maily Coco Pinchardovej. Přihlašte se a napište ho.

Silencia
14.10.2024 4 z 5

Nechtělo se mi do toho, ale byla jsem překvapená, jak mě to bavilo. Zábavné a praštěné. I když ke konci už trochu nudné.

IvaZBlavy
15.08.2024 4 z 5

Juj, toto bola taká pekná pekná oddychovka. Dobre sa čítala, pobavila som sa, aj som sa zasmiala a svojho milovaného autora mám zase ešte o kúsok radšej.

sarka0168
10.08.2024 5 z 5

Skvělé, skvělé, skvělé! Humoristické knihy nečtu, udělala jsem výjimku a bavila se náramně po celou dobu - fakt před autorem smekám, doporučuji, super! Půjčila jsem si to kvůli autorovi, čtu jeho detektivky, a tohle mě vážně dostalo. Hned budu shánět další!

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021

Kniha E-maily Coco Pinchardovej v seznamech