Láska ako prekážka přehled

Láska ako prekážka
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182749/bmid_laska-ako-prekazka-f63-182749.png 4 132 132

Coco Pinchardová série

Coco prežíva úspešné obdobie svojej spisovateľskej kariéry a jej vzťah so sexy Adamom silnie každým dňom. Dokonca začnú spomínať aj svadbu! No odrazu, deň predtým, ako sa k nej má Adam nasťahovať, sa s ňou bez akéhokoľvek vysvetlenia rozíde... Coco to nedá a po neúnavnom pátraní zistí príčinu rozchodu. Adam sa topí vo veľkých problémoch a potrebuje jej pomoc. Zničí Adamova nerozvážnosť ich budúcnosť? Alebo sa ich príbeh skončí rozprávkovým „a žili spolu šťastne, až kým nezomreli“? Láska ako prekážka je veselá romantická komédia plná zábavných britských aj slovenských postáv.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Coco Pinchard's Big Fat Tipsy Wedding, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska ako prekážka. Přihlašte se a napište ho.

Bustedka
07.08.2024 4 z 5

Pokud jste četli jedničku a líbila se vám, tak není o čem a klidně se do dvojky pusťte. Mně se moc líbí zpracování formou e-mailů, protože je to hned zas něco jiného.

Není to samozřejmě nějaká velká literatura, ale naopak parádní oddechová, kde tentokrát není ani nouze o drama.

Sonne
26.11.2023 5 z 5

Původně jsem dala 4*, protože se mi kniha zdála malilililinko slabší než první díl, ale pak jsem si uvědomila, že jsem každý okamžik prožívala spolu s Coco. Napětí, smutek, radost, dojetí. Takže podtrženo, sečteno - skvělá oddychovka za 5*.

Ossinky
05.08.2023 4 z 5

Super oddychovka, místy velmi vtipne napsané.

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022

Kniha Láska ako prekážka v seznamech