Nečekané setkání přehled

Nečekané setkání
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225970/bmid_stretnutie-necekane-setkani-LdD-225970.jpg 4 347 347

Stretnutie série

1. díl

Collide série

1. díl

Emily Cooperová prožívá těžké období. Krátce po skončení vysoké školy jí zemře matka a ona se ve snaze vyrovnat se s jejím odchodem odstěhuje do New Yorku, aby se pokusila o nový začátek. V jejím zármutku Emily pomáhá přítel Dillon Parker – milý, ohleduplný a ztělesňující vše, co si kdy u muže přála. Dillon, který ví, že bez Emily nedokáže žít, však skrývá tajemství. Když se Emily v New Yorku setkává s Gavinem Blakem – bohatým a nechvalně proslulým floutkem, který je navíc okouzlující a nebezpečně přitažlivý, opět se jí život a city začnou vymykat z rukou. Emily se snaží popřít veškerou touhu, kterou ke Gavinovi cítí, ale on ji odmítá nechat tak snadno odejít. Sám se zotavuje z vlastní bolestné minulosti a nezastaví se před ničím, aby Emily získal. Jejich nečekané setkání donutí Emily přehodnotit dosavadní rozhodnutí a uvažovat o volbě, která může ohrozit stará přátelství, zlomit několik srdcí a navždy jí změnit život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Collide, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekané setkání. Přihlašte se a napište ho.

Majuš333
05.10.2024 4 z 5

'Bez ohledu na věk, původ i majetek se nás jednou všech dotkne smrt.'

'Osud a cesty, které se před námi otvírají, jsou jako jedna velká skládačka, která do sebe na konci zapadne.'

'Někdy nás špatná rozhodnutí přivádějí k správným lidem.'

'Nečekané setkání' som nečítala x rokov a som rada, že som si pripomenula sladučkého sexoša Gavina :) Aj keď musím priznať, že pred tými x rokmi som Emily nevnímala ako teraz - ako totálnu hlupaňu :(

Emilyina ústa zvlnil slabý úsměv. "Chceš děti?"
"Několik, úhledně napěchovaných v minidodávce," přiznal a mírně se pousmál.
"Gavin Blake v minidodávce?" "Přesně tak," přisvědčil a sáhl po pivu. "Ale musí být zelená."

Tienping
01.10.2024 1 z 5

Jako vážně? Celou dobu posloucháme sténání a vzdychání Emily. Pak Gavina. A do toho ten kterén Dillon. Ten chlap je manipulátor a sobec. Ona sebou nechá manipulovat do poslední věty knihy. Beze srandy

eM.0
01.09.2024 4 z 5

„Osud a cesty, které se před námi otvírají, jsou jako jedna velká skládačka, která do sebe na konci zapadne.“

Kniha Nečekané setkání v seznamech

Gail McHugh