Pulz přehled
Gail McHugh
Emily Cooperová, hlboko zranená na duši a nešťastná sama zo seba, je tentoraz ochotná riskovať všetko, len aby mohla byť s mužom, ktorý od ich osudového stretnutia ovládol všetky jej myšlienky a sny. Ich vzťah sa stále komplikuje a zostáva jej už len dúfať, že Gavin Blake ju stále miluje a odpustí jej. Gavin sa však odrezal od spoločnosti, a aby si vyliečil zranené srdce, utiahol sa do nezmyselného, otupujúceho sveta, ktorý ho ničí. Emily nie je zvyknutá byť vo vzťahu tou silnou, no musí v sebe nájsť odvahu a sebadôveru, aby mohla bojovať o ich lásku a odlákať Gavina od okraja priepasti – aj keby to znamenalo podľahnúť spaľujúcej vášni. Lenže ani bývalý priateľ Dillon Parker ešte nepovedal posledné slovo...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pulz. Přihlašte se a napište ho.
Jelikož jsem příběh jako celek okomentovala při první části, chci jen dodat, že pokračování tohoto příběhu je plný romantiky, sexu, vyznání ale taky napětí . Gavin je zde za šmexi prince na bílém koni :) Celkově tato část příběhu byla za hranici reálnosti a i přes to, že miluju vyznání a lásku , zde to bylo až moc . dala bych celkově tomuto příběhu 3 1/2* :)
Druhý díl byl více napínavější než první a tím pádem o kousek lepší než předchozí.
Je tam i více erotických pasážích, které jsem přeskakovala, abych to dočetla, co nejdříve.
Kniha Pulz v seznamech
Presladený druhý diel :( Ale určite sa ku Gavinovi zase o x rokov vrátim, lebo GAVIN predsa :)