Conan: Páni severu přehled

Conan: Páni severu
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253729/bmid_conan-conan-pani-severu-Ell-253729.jpg 3 15 15

Po vítězství nad mágem Jaganathem a Vaniřany se Conan rozhodne strávit zimu u svých aesirských přátel. Ani zde se však klidu nedočká, neboť cosi hrůzného začne zabíjet vesničany. Cimmeřanovi tak nezbývá, než se s družinou odvážných mužů vydat na sever za neblahým tajemstvím, po obrovské vlčí stopě...!

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Conan: Páni severu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Gordonlord
27.05.2021 1 z 5

Jedná se v podstatě o přímočarou vyvražďovačku. Conan a jeho družina putují severskou, zamrzlou zemí a jsou pronásledováni tajemnou postavou, známou jako "Lovčí". Cestou zažívají dobrodružné souboje a překonávají nástrahy, přičemž jsou jen loutkami ve hře čarodějů.

Nic víc v tom není, jde to celou dobu takhle rovně dopředu, bez překvapení, bez vzruchu a docela bez zájmu. A stejně tak to i celé skončí, velmi rychle useknuté na několika málo stánkách.

Conan je zde jen vedlejší postava, moc se neprojevuje a celkově z knihy vůbec nemám pocit, že by měla do Conanova universa patřit. Ta atmosféra a styl příběhu je kompletně jinde.

Hlavní postavy jsou vesničané, putující s Conanem, jejichž osud a poslání jsem moc nepochopil, ale na tom stejně vůbec nezáleží, protože žádnou důležitou roli nesehrají.

Vyloženě marná kniha to nebyla, jen prostě nezajímavá, rovně přímočará a navíc nudná a bez Conanovské atmosféry.

lampernaqui
13.01.2021 3 z 5

Moje první kniha od paní Kuglerové a musím říct, že se mi její styl hodně líbil. Byl čtivý a k barbarovi krásně seděl. Příběh klasický a tentokrát z mrazivějších koutů, který obsahuje všechny potřebné ingredience. Tohle se mi četlo samo.


Alixon
06.02.2020 3 z 5

Conan je moje guilty pleasure a často dokáže mile překvapit. Skvělá jednohubka, když si potřebuji odpočinout od dlouhých ság. Páni severu jsou poměrně nenáročné čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Conan: Páni severu v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit5x