Jak přežít svého muže přehled

Jak přežít svého muže
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455271/bmid_jak-prezit-sveho-muze-VIw-455271.png 3 583 583

Coura série

1. díl >

Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označili za tabu a při nichž by leckdo raději přivíral obě oči. Hrdinku na její nelehké životní cestě nedoprovázejí pouze její extrovertní a tak trochu potrhlé kamarádky, ale i Šedivka, její vnitřní hlas, se kterým má komplikovaný vztah. Skrze příběh čtenář nahlédne do světa mateřství, filmu a sexuality. Román nejen pobaví, ale zároveň nutí se zamyslet a klást si stejné nebo podobné klíčové životní otázky jako Lucie. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak přežít svého muže. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (175)

kniznisvetsjiri
09.09.2024 3 z 5

Tak tohle byla super oddechovka. Ze začátku mi teda trvalo se začíst, než jsem si zvykla že přímá řec je psaná bez uvozovek.
Několikrát jsem se od s srdce zasmála, jindy jsem smutnila s Lucií, protože ne vždy je život takový jaký bychom chtěli.
Lucie byla podle mě chvílemi dost naivní a možná i jednoduchá ale jinak sympatická, veselá a bláznivá holka. Celkem jsem si ji oblíbila. Rozhodně od knihy nečekejte nějak zvlášť propracovaný příběh. Situace byli docela předvídatelné ale jak jsem říkala, pokud ke knize budete přistupovat jako k oddechové u které moc nemusíte zapojit mysl, myslím že vám sedne. Tak jako mně. Brzo se snad vrhnu do dalšího dílu.

marketabo
01.09.2024 5 z 5

Krásně napsané, knihu jsem prakticky neodložila a určitě se k ní někdy v budoucnu s chuti vrátím. Člověk se u toho hezky pobaví, ale zároveň občas zamyslí nad životem. Střídmě a s nadhledem. Určitě doporučuji.


lacinq
25.08.2024 3 z 5

(SPOILER) Takova oddechovka, treba k mori. Extremni sislani dcery bylo nesnesitelne a pochybuju, ze by ji vzali dp skolky s takhle silnou vadou reci. Trochu mi vadil ten nahly prechod mezi puvodni situaci a novou realitou, kdy najednou byvaly znicehonic po letech naschvalu prozrel, ve stejnem obdobi nejak vzali dceru do skolky, ackoli predtim to byl z kapacitnich duvodu problem, najednou mela hrdinka hromadu prace a jeste bum, pan bozsky, se kterym fungovalo uplne vsechno. Vzhledem k predchozimu vyvoji situace hrdinky trosku nelogicke a zkratkovite, ale dobre. Takovy horsi Hartl, ale cetlo se to dobre.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023


10. ročník KNIHOMÁNIE startuje ve středu!

19.10.2020


Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak přežít svého muže v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených834x
ve Čtenářské výzvě105x
v Doporučených16x
v Knihotéce197x
v Chystám se číst214x
v Chci si koupit60x
v dalších seznamech4x