Cress přehled

Cress
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339865/mid_cress-mesicni-kroniky-hiG-339865.png 5 1527 1527

Cress od dětství vyrůstala sama uvězněná v umělém satelitu. Jedinou společnost jí zde dělají počítačové obrazovky. Díky času strávenému s počítači se Cress vypracuje ve špičkovou hackerku. Naneštěstí je však přinucena pracovat pro královnu Levanu a právě dostala rozkazy vystopovat Cinder a jejího pohledného průvodce. Cinder a kapitán Thorne jsou na útěku. Společně se Scarlet a Vlkem plánují svrhnout královnu Levanu a zabránit její armádě v invazi na Zemi. Právě Cress může Cinder a jejím společníkům pomoct. Odvážný pokus zachránit ji se však nezdaří a celá skupina se rozdělí. Cress má konečně svou svobodu, ale musí za ni zaplatit vyšší cenu, než si dovedla představit. A královna Levana nehodlá připustit, aby se někdo postavil do cesty její svatbě s císařem Kaiem. I když se Cress, Scarlet ani Cinder necítí být povolány k záchraně světa, zdá se, že jsou jedinou nadějí, kterou svět má.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Alicanto (Egmont ČR)

Cress, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cress. Přihlašte se a napište ho.

BellaBernasconi
16.11.2024 4 z 5

Ano, tak tohle je to o čem všichni mluví, když mluví o tom, jak autorka dobře píše. Po dočtení jsem se prostě musela vrhnout na další díl! Menší spoiler: nevrhla

Luigi1
14.11.2024 5 z 5

Takovýhle druh pohádky se mi líbí moc sem se u toho bavil uvidíme jak to bude pokračovat zatím paní Meyer je výborná doufám že nezklame doporučuji

Knižní_kout
30.10.2024 5 z 5

Knihu jsem měla rozečtenou nějaký čas a nemohla se k ní dostat. Teď jsem si ale k ní sedla a během dvou dnů slupla. O dost lepší než druhý díl. Skvělá nová postava, atmosféra začíná houstnout a ta akce...ta je skvělá. Moc a moc doporučuji.

Kapitáne? No? Myslíte, že nás dohromady svedl osud? Ne. Jsem si vcelku jistý, že to byla Cinder. Proč?

Kniha Cress v seznamech

v Přečtených2 080x