Cress přehled
Marissa Meyer
Měsíční kroniky / Mesačné kroniky série
Cress od dětství vyrůstala sama uvězněná v umělém satelitu. Jedinou společnost jí zde dělají počítačové obrazovky. Díky času strávenému s počítači se Cress vypracuje ve špičkovou hackerku. Naneštěstí je však přinucena pracovat pro královnu Levanu a právě dostala rozkazy vystopovat Cinder a jejího pohledného průvodce. Cinder a kapitán Thorne jsou na útěku. Společně se Scarlet a Vlkem plánují svrhnout královnu Levanu a zabránit její armádě v invazi na Zemi. Právě Cress může Cinder a jejím společníkům pomoct.... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Cress, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cress. Přihlašte se a napište ho.
Takovýhle druh pohádky se mi líbí moc sem se u toho bavil uvidíme jak to bude pokračovat zatím paní Meyer je výborná doufám že nezklame doporučuji
Knihu jsem měla rozečtenou nějaký čas a nemohla se k ní dostat. Teď jsem si ale k ní sedla a během dvou dnů slupla. O dost lepší než druhý díl. Skvělá nová postava, atmosféra začíná houstnout a ta akce...ta je skvělá. Moc a moc doporučuji.
„Kapitáne? No? Myslíte, že nás dohromady svedl osud? Ne. Jsem si vcelku jistý, že to byla Cinder. Proč?“
Kniha Cress v seznamech
v Přečtených | 2 080x |
roboti kouzla Měsíc romance kyborgové převyprávění, literární adaptace
Ano, tak tohle je to o čem všichni mluví, když mluví o tom, jak autorka dobře píše. Po dočtení jsem se prostě musela vrhnout na další díl! Menší spoiler: nevrhla