Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den přehled
Marija Beršadskaja
Čteme sami série
Jestli jste ještě nikdy nepekli kouzelný den, je čas to vyzkoušet. Velká malá holčička Táňa vám s radostí poradí, jak na to. Určitě se do toho nepouštějte sami, s kamarády to bude větší legrace. Pak už jen stačí smíchat několik tajných ingrediencí a čekat, co se stane. Příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsoben čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (43. týden)
18.10.2020
Kniha Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den v seznamech
2020 | Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den |
2020 | Jak si velká malá holčička ochočila město |
Příběh je krátký, kniha má pouhých 48 stran. Písmo je velké, vhodné pro nejmenší čtenáře. Řadíme ji do kategorie „Čteme sami“, takže je ideální pro děti, které začínají se čtením, a mohou si tedy příběh přečíst samy. Čtení je dle mého dostatečně motivující, jelikož kniha obsahuje nádherné a velké ilustrace, jež příběh krásně doplňují. Doplňující otázky k přečtenému textu jsou samozřejmostí. Bonusem jsou úžasné recepty: banánový sen, sladká okurka a Mišotka (jablečný koláč). Oba určitě vyzkouším. Líbí se mi, že si děti příběh přečtou a potom si recepty mohou pod dohledem rodičů samy vyzkoušet. Jsou úplně jednoduché. A určitě budou mít radost, že něco samy upekly.