Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 přehled
kolektiv autorů
Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022. Představujeme vám splněné přání všech nadšenců do skvělého čtení. Historicky poprvé vychází oficiální Čtenářský diář Databáze knih. Tento týdenní diář v sobě ukrývá nejen dostatek prostoru na vaše sny, plány a úkoly. Je to společník každé knihomolky a knihomola! A co je zásadním bonusem? Jedná se o oficiální diář Čtenářské výzvy 2022. Najdete v něm vůbec poprvé všechna témata nové Čtenářské výzvy! Co vše ukrývá Čtenářský diář 2022: - Úvodní slovo zakladatele Databáze knih - Oficiální představení témat Čtenářské výzvy 2022 - Doporučení na knihy, které můžete zařadit do Čtenářské výzvy 2022 - Prostor na zaznamenávání vašeho postupu v plnění Čtenářské výzvy - Týdenní diář se stranou na poznámky ke každému týdnu - Stránky na zaznamenávání knížek, které si chcete koupit Oficiální Čtenářský diář 2022 Databáze knih vychází v limitované edici.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022. Přihlašte se a napište ho.
Tento diář hodnotím až zpětně, kdy už máme rok 2022 dávno za sebou. Ale přesto se mi opravdu moc líbil, zajímavé pro mne byly hlavně kolonky s daty narození spisovatelů. Používala jsem ho na zapisování svých poznámek, protože Čtenářskou výzvu neplním.
Čtenářský diář 2023 a kniha, která zlepšuje svět
22.06.2022
Databáze knih slaví 13. výročí, a chce ještě více pomáhat
08.12.2021
Vychází Čtenářský diář Databáze knih a Čtenářské výzvy!
15.10.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 v seznamech
Čtenářský diář byl pecka. Vlastně stále je. To zaručuje faktografie.