Nepresná muška přehled

Nepresná muška
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511952/bmid_nepresna-muska-644a1c34332d9.png 4 15 15

Je obyčajný štvrtok a život beží v zabehnutých koľajach. No známej partii zo Štvrtkového klubu detektívov pokojné dni rozhodne nehrozia. Elizabeth s priateľmi čoskoro natrafí na ďalší nevyriešený prípad: vraždu, ktorá súvisí s miestnou novinárskou legendou – samozrejme, bez jedinej stopy po mŕtvole či páchateľovi. A nielen to! Elizabeth prekvapí nebezpečný návštevník a dá jej na výber – buď spácha krvavý zločin, alebo ovonia fialky odspodu. Podarí sa Ronovi, Ibrahimovi a Joyce prípad vyriešiť a zachrániť Elizabeth, prv než vrah znova zaútočí?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: , Slovart (SK)

The Bullet That Missed, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepresná muška. Přihlašte se a napište ho.

Pavlnka
16.11.2024 5 z 5

Výborné pokračování. Těším se na další díl.

klaudiasmelkova
23.10.2024 5 z 5

Veľmi vtipná detektívka s originálnymi hlavnými postavami. Veď komu by sa nepáčila partička dôchodcov, ktorí len tak mimochodom vyriešia vraždu polícii rovno pod nosom. Natrafila som na túto knihu, keď som hľadala niečo k výzve nová kniha roka 2023 a tak sa mi zapáčila, že som ihneď musela prečítať aj predchádzajúce dve.

sadlo
26.09.2024

Opět skvělá detektivka. Má všechno, co správná detektivka má mít.

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023

Kniha Nepresná muška v seznamech