Čtvrtý případ přehled
Stanley Pottinger
Tento román se zabývá aktuální tematikou, jakou je umělé přerušení těhotenství. Je považován za nejděsivnější právnicko-lékařský thriller všech dob a jen v USA byl vydán v nákladu 250 000 výtisků. Tato kniha čtenáře okamžitě zaujme a udrží ho v napětí od první do poslední stránky.
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 1996 , VIKOriginální název:
The Fourth Procedure, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtvrtý případ. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Čtvrtý případ v seznamech
SPOILER: Musím říci, že mám z knihy smíšené pocity. Velice dobře se četla, ale čekala jsem, že to bude něco na styl knih od Henreyho Denkera z právního prostředí. Bohužel soud se tam moc neobjevoval. Na začátku pro mě bylo až příliš mnoho postav a až později jste se dozvěděli jaký vztah kdo ke komu má. Řekla bych, že hlavní postavou je tam kongresman Jack, který stále bojuje s tím co se mu stalo v minulosti a ta jej nečekaně dostihne. Jeho přítelkyně Viktorie ho sice miluje, ale nechce s ním mít žádné děti a ani si ho nechce vzít, navíc mu přijde, že před ním něco tají a ma v tom prsty i její kamarádka Ráchel. Všechno se to odehrává na politickém pozadí kdy proti sobě vedou kampaně strany bojující pro a proti interrupcím a v době kdy dojde ke třem vraždám. V každé mrtvole se najde panenka se vzkazem: "Nech si to" Kdo za vším stojí a proč se dočtete v tomto strhujícím thrilleru, který vás bude nutit číst dál a dál.