Čtvrtý přítel přehled

Čtvrtý přítel
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486997/bmid_ctvrty-pritel-YPt-486997.png 4 39 39

Případy z Lincolnshire série

Detektiv Carter McLean jako jediný přežil havárii letadla, při níž zahynuli jeho čtyři nejlepší přátelé. Vrací se do práce, ale trápí ho výčitky svědomí a hrůzné vzpomínky. Proto se pro každého ze svých přátel rozhodne dokončit něco, co nechali nedokončené.Navíc řeší případ, kdy osmnáct měsíců před havárií zmizela žena jednoho z oněch přátel. A k tomu má šéfova dcera stalkera. Jedinou osobou, které se Carter může svěřit, je seržantka Evansová. Ale i ona začíná pochybovat, zda to on zvládne a zda nepřichází o rozum.Detektivové Rowan Jackman a Marie Evansová tentokrát čelí třem záhadám a především obavám, zda mohou svému příteli a kolegovi Carterovi skutečně věřit…Čtvrtý přítel potěší čtenáře a čtenářky Angely Marsonsové či Patricie Gibneyové.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Kalibr

The Fourth Friend, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtvrtý přítel. Přihlašte se a napište ho.

knihomolka.olga
13.12.2024 4.5 z 5

Opět skvělý díl. Detektivky od této autorky mám moc ráda, jsou velmi čtivé, děj odsýpá, mají zajímavé zápletky a dobrý spád, a přitom jsou trochu starosvětské. Doporučuji všem, kdo mají rádi dobré detektivky ze současné Anglie, ve stylu Angely Marsonsové nebo Patricie Gibneyové.

85098211
05.07.2024 5 z 5

Bylo jich pět, ale jen jeden z nich přežil tragickou havárii letadla. A právě on, detektiv Carter McLean, cítí povinnost pro své přátele dokončit něco, co oni dokončit nestačili. Protože jinak bude mít celý svůj zbývající život pocit, že ho budou pronásledovat. Ze začátku se mu to i daří, ale když se dostane k poslednímu závazku, narazí na něco, co ne a ne překonat. No a v souvislosti s tím začíná být pomalu, ale jistě jeho chování přinejmenším podivné... Zároveň ovšem jeho kolegové Rowan Jackman a Marie Evansová řeší případ, kdy osmnáct měsíců před touto nehodou beze stopy zmizela žena jednoho ze zemřelých. A co myslíte, který z nich to byl? ;-) K tomu se přidává případ stalkera šéfovy dcery - a je jisté, že nudit se nebude vůbec nikdo ;-).
Za sebe musím přiznat, že jsem s knihou byla spokojená a úplný závěr mne překvapil. Hodnotím tedy i tentokrát plným počtem a jsem zvědavá, s čím autorka přijde příště...

soukroma
01.05.2024 2 z 5

Policejní krimi vyšetřování prakticky nula, hrdina se místo toho zabývá jakýmisi přáními svých 4 zemřelých přátel, která mu sdělují již v podobě duchů... Tam jen mírné pátrání. Nezaujalo, nesedělo.

Knižní novinky (48. týden)

28.11.2021

Kniha Čtvrtý přítel v seznamech