Čtyřhodinový pracovní týden přehled

Čtyřhodinový pracovní týden
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543391/bmid_ctyrhodinovy-pracovni-tyden.png 3 201 201

Čtyřhodinový pracovní týden - audiokniha obsahuje nahrávku nejen pro podnikatele, jejímž autorem je Timothy Ferriss. Čte Robert Jícha. Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se "novým bohatým".

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: audiokniha , Lumeni

4-hour workweek: Escape 9-5, live anywhere, and join the new rich, 2007

Interpreti: Robert Jícha

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyřhodinový pracovní týden. Přihlašte se a napište ho.

MiTro
18.09.2024

Napište americkou pitomost, jak nepracovat, nemít starosti, nenamáhat se a vydejte to jako bestseller. No a pak z prodeje knihy jako autor žijte tak, jak v ní píšete. Velmi naivní kniha pro naivní čtenáře toužící po rychlém zbohatnutí. Makej jen 4 hodiny týdně a budeš milionářem...

Život-je-Růst
19.07.2024 4 z 5

Chcete více času? Chcete více peněz? Chcete více svobody? Tady ta kniha vám ukáže minimálně jednu dobrou cestu, jak na to!

KáťaM.
03.07.2024 5 z 5

Pro mě to byla jedna z nejlepších seberozvojových knih, co jsem četla, být je to hodně stará kniha, odnesla jsem si z ní mnohem víc, než ze všech těch propagovaných nových (jako třeba Organizační porno nebo Budoucnost (ne)práce). Je to asi i tím, že k seberozvojovým přistupuji tak, že si z nich nehodlám vzít kompletní vzor, ale jen vyzobat to, co je pro mě aktuální, tady jsou fakt zajímavé myšlenky, ne všude opakované, také jsem si založila velké množství citátů. Určitě doporučuji.

Kniha Čtyřhodinový pracovní týden v seznamech