Čtyři dohody – Inspirační karty přehled
Don Miguel Ruiz (p)
2. vydání 48 ilustrovaných karet vychází ze stejnojmenné knihy, v níž Don Miguel Ruiz odhaluje zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. (1.vydání vyšlo v roce 2002.)
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2007 , SynergieOriginální název:
The Four Agreements Cards, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyři dohody – Inspirační karty. Přihlašte se a napište ho.
Poslechnuto jako audiokniha. Velmi zajímavé myšlenky a postoje, z nichž určitě alespoň část si člověk může osvojit ke svému dobru. Že knihu čte Jaroslav Dušek, je přidanou hodnotou. :-)
Tak jsem se k této v ČR profláklé knize konečně dostala. Myšlenky jsou to skvělé, některé části jsou už na mě moc. Teď ještě na sobě zapracovat a pokusit se dohody realizovat.
Kniha Čtyři dohody – Inspirační karty v seznamech
Indiáni Mexiko životní styl Toltékové
2001 | Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků |
2010 | Pátá dohoda |
2003 | Láska, vztahy a přátelství |
2004 | Hlas poznání |
2002 | Čtyři dohody – Pracovní kniha |
Tato kniha elegantně osvětluje téma, které je běžnou součástí lidského života, i když si to možná neuvědomujeme. Při čtení jsem si uvědomila, že její obsah odráží realitu, kterou znám, avšak zároveň jsem si uvědomila, že často nedokážeme plně dodržovat její zásady. Již od dětství jsme formováni do určitých vzorců chování, které nás provázejí celým životem. A když dospějeme a uvědomíme si, že bychom měli jednat jinak, často je obtížné změnit náš postoj.