Čtyři dohody - Inspirační karty přehled

Čtyři dohody - Inspirační karty
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342294/bmid_ctyri-dohody-H88-342294.jpg 4 97 97

48 nádherně ilustrovaných karet vychází ze stejnojmenné knihy, v níž Don Miguel Ruiz odhaluje zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. S těmito kartami se vám dostává do rukou stará toltécká moudrost jako každodenní praktický průvodce osobní svobodou a štěstím.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie

The Four Agreements Cards, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyři dohody - Inspirační karty. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
04.12.2024 4 z 5

Ilustrované karty patří ke knize Dona Miguela Ruize kde se zabývá názory, které nás připravují o radost a vedou k utrpení. Poučné a velice vtipné.

verka5083
27.10.2023 4 z 5

Tato kniha elegantně osvětluje téma, které je běžnou součástí lidského života, i když si to možná neuvědomujeme. Při čtení jsem si uvědomila, že její obsah odráží realitu, kterou znám, avšak zároveň jsem si uvědomila, že často nedokážeme plně dodržovat její zásady. Již od dětství jsme formováni do určitých vzorců chování, které nás provázejí celým životem. A když dospějeme a uvědomíme si, že bychom měli jednat jinak, často je obtížné změnit náš postoj.

Mira7
29.12.2020 5 z 5

Poslechnuto jako audiokniha. Velmi zajímavé myšlenky a postoje, z nichž určitě alespoň část si člověk může osvojit ke svému dobru. Že knihu čte Jaroslav Dušek, je přidanou hodnotou. :-)

„Žijeme-li v minulém snu, nemáme potěšení z toho, co se děje právě teď, protože si budeme vždy přát, aby skutečnost byla jiná, než právě je.“

„Minulost už nezměníš. Ale budoucnost změnit můžeš.

Kniha Čtyři dohody - Inspirační karty v seznamech