Čtyři muži na vodě přehled
Petr Šabach
Další příhody čtyř kamarádů známých z knihy Opilé banány. Za dvacet let se změní mnohé, nebo také nic. Břečka, dnes již právník, hluchoněmý Víťa, Ptáčník, který pracuje v bezpečnostní agentuře a P. se o tom jedou přesvědčit s nafukovacím člunem, nafukovací pannou a zásobou pití. Kniha plná autorova laskavého humoru.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyři muži na vodě. Přihlašte se a napište ho.
Volné pokračování knihy Opilé banány není špatné ale už to není ono. Některé pasáže mě opět hodně bavili, našla se ovšem i hluchá místa. Znovu jsem se přesvědčil že není nikdy jisté pokud se autor rozhodne navázat na úspěšnou knihu že to bude opět trhák.
Volné pokračování opilých banánů po 20 létech.
Skvělé a vtipné setkání s partou čtyř kamarádů po 20 letech. Nejsympatičtější Víťa a jeho Terezka ( i já mám kolem sebe pár takových Terezek:):):)
Možná se mi tohle volně pokračování opilých banánů líbilo trošku víc než předešlý díl
Kniha Čtyři muži na vodě v seznamech
2005 | Hovno hoří |
2006 | Občanský průkaz |
2010 | Opilé banány |
2012 | Království za story |
2009 | Babičky |
Tři hvězdy je málo, čtyři moc. Opilé banány s kocovinou. Často mi dělalo problémy zpracovat fantazie odbočující z reálného vývoje příběhu a rušilo mě to. Ale jinak u mě dobrý.