Poklad starého opata přehled
Ljuba Štíplová , Helena Sýkorová , Lenka Konopásková , Václav Fischer , Vladislav Křenovský
Čtyřlístek série
22.díl série Čtyřlístek : Poklad starého opata - Jaroslav Němeček. Další příhody čtveráka Kacifírka - O zatoulaných perníčkách - Helena Sýkorová, Radek Pilař. Za tři rány kolem světa - V New Yorku - Václav Fischer, Karel Franta. Zvířátka v černém lese - Vladislav Křenovský , Zdeněk Kondelík. Starý mlýn - Lenka Konopásková , Edita Plicková.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poklad starého opata. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Poklad starého opata v seznamech
Čtyřlístek ve staré zřícenině hledá ztracený poklad za pomoci Myšpulínova "detektoru kovů" (***). Textově vtipný, ale na kresbu chudý příběh Kacafírka se točí okolo pečení perníčků, které se někam "zatoulaly" (**). Juklíček a Rambajs dorazili se svým balónem do New Yorku, ale rýmy mají ke kráse stejně daleko jako text k souvislosti (*). Družina domácích zvířátek, které minule vyhnaly loupežníky, se nyní potýkají s místní dravou zvěří (** - ta kresba mi opravdu nesedí), a nakonec se skupina Marcelčiných panenek pouští do starého mlýna za strašidlem (*).