Psí hvězda přehled
Jaroslav Němeček , Ljuba Štíplová , Jiřina Malá , Libuše Koutná , Hana Lamková , Marta Pintrová , Jan Vodňanský
Čtyřlístek série
Obsahuje též: Ferda a Lojza a kachna - Jiřina Malá, Jan Tománek; Káťa a Škubánek - Jak šli na ryby - Libuše Koutná, Hana Lamková, František Vystrčil, Věra Marešová; Koko a Tchoř - Vítězný kohout - Marta Pintrová, Sylvie Vodáková; Co se děje? Venku leje - Jan Vodňanský, Olga Franzová
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psí hvězda. Přihlašte se a napište ho.
Co mě dostalo v tomto čísle do kolen, byl příběh Káti a Škubánka s obrovským knedlíkem. Nevěřil bych, že se jako dospělý takhle naplno rozesměji jako u četby dětského komixu - tohle je na plných pět hvězd. Rovněž i Koko a Tchoř je vydařený - tam se podíváme na výstavu domácích zvířat - podobně jako příběh samotného čtyřlístku, kde stojí za povšimnutí hlavně videorekordér, který v roce 1988 rozhodně nebyl volně prodejný, teprve na počátku 90. let se stal věcně dostupným, nikoliv však finančně. Vodáci nám tentokráte zápasí s kachnou i velkou vodou v poměrně jalovém příspěvku, podobně jako závěrečná básnička, jež díru do světa také neudělá. Takže: pět hvězd za Škubánka, po třech za Čtyřlístek a Koka, dvě hvězdy patří vodákům a básničce. To dělá čistých 60% alias tři nadprůměrné hvězdy.
Kniha Psí hvězda v seznamech
Oprášeno :-)