Ukradený vynález přehled
Ljuba Štíplová , Helena Sýkorová , Lenka Konopásková , Pavel Kopta , Michaela Tvrdíková
Čtyřlístek série
16. díl série. Ukradený vynález - Ljuba Štíplová (Miloš Štípl), Jaroslav Němeček Polární cesta Péti Světošlápka - Helena Sýkorová, Radek Pilař Rendlík & Hopík - Duch na hradě Krutiburku - Michaela Tvrdíková, Jordan Popov Cecilka na pouti - Lenka Konopásková, Edita Plicková Komisař Drábek pokračuje - Pavel Kopta, Radim Malát
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukradený vynález. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Ukradený vynález v seznamech
V tomto čísle vyhrává s naprostou převahou krásně rýmovaný Komisař Drábek, který je unesen pašeráky (****). Náš Čtyřlístek se potýká s chamtivými zloději, před kterými se snaží uchránit nový Myšpulínův vynález (**). Péťa Světošlápek zamíří na Severní pól, protože jen tam si může údajně sníst polárku - toto už je slabší a protkané pár nesmysly, ale budiž (*). Rendlík a Hopík, kteří přilétají strašit na hrad, přidávají k prostoduchosti příběhu i mizernou kresbu (odpad) a Cecilka se svou panenkou je naprosto o ničem (odpad). Celkově mi to tak vychází na lepší jednu hvězdu, prostě jedno ze slabších čísel.