Velmistrova závěť přehled
Ljuba Štíplová , Jaroslav Němeček
Čtyřlístek série
Obsahuje též: Půjčka za oplátku - Petra Režná, Alena Janoušková; Káťa a Škubánek - Jak si ušetřili práci - Libuše Koutná, Hana Lamková, František Vystrčil, Věra Marešová; Jáchym a tiskařský šotek - Pergamen - Leo Pavlát, Věra Faltová; Co je to? - Olga Hejná, Natalie Šimanovská
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velmistrova závěť. Přihlašte se a napište ho.
Z tohoto čísla bych vyzdvihl především známý příběh Káti a Škubánka, kteří si domů pořídili robota - jako malý mě to fascinovalo. A další komix, kterému bych udělil i čtyři hvězdy, je Jáchym, který se se svým malým společníkem vydává zjistit, jak se vyráběl pergamen - zábavnou a napínavou formou je zde malému čtenáři předána i edukativní část, toto kvituji. Co tady máme dále - Čtyřlístek se nám vydává do podzemí za pokladem a též závěrečná básnička je nadprůměrná a krásně malovaná. Jediné, co se nepovedlo, je pohádka o sedlákovi uřezávajícím nosy nádeníkům - ani pohádka by se neměla pouštět do nesmyslů. Celkově vydařené číslo, ročník 1988 je velmi povedený.
Kniha Velmistrova závěť v seznamech
Oprášeno. :-)