Cukrárna Sladký život přehled

Cukrárna Sladký život
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535889/mid_cukrarna-sladky-zivot.jpg 4 61 61

Cukrárna Sladký život série

1. díl >

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds, s níž ji pojí řada sladkých vzpomínek. Doslova, neboť kdysi pracovala v místní cukrárně. Té však nyní hrozí krach a Holly to rozhodně nehodlá dopustit, protože každý občas potřebuje osladit život. A snad přijde i někdo, kdo ho osladí jí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

The Sweet Shop of Second Chances, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cukrárna Sladký život. Přihlašte se a napište ho.

zuzana2599
22.12.2024 3.5 z 5

Této romantické krásce jsem nemohla odolat. Tak nádherná a sladká obálka! Těším se pohledem! Samotný příběh je nenáročný, ničím překvapivý, ale milý, příjemný a pěkně napsaný. Holly se vrací do vesnice svého dětství, kde se rozhodne koupit a zachránit tak cukrárnu, kde kdysi pracovala. Líbilo se mi prostředí anglické malebné vesničky a i proto si přečtu i pokračování.

Noisette73
22.09.2024 3 z 5

Čte se to velmi rychle, velké a rozsáhlé písmo. Milé, velmi pohádkové, drobná detektivní zápletka. Romantika i velká naivita. Na jedno přečtení fajn. Vracet se určitě nebudu, protože znám lepší knížky i v tomto žánru, ale na to , že to je "klokanovka", tak dobré.

petulkapeta
21.09.2024 3 z 5

Tak byla to jiná cukrárna než bych čekala. I přesto milý oddechový příběh o dívce,která využila druhou šanci a to teda pořádně. Romantická linka tu nechybí a ani přátelé, bez kterých by to nezvládla.

Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)

19.05.2024

Kniha Cukrárna Sladký život v seznamech