Cukrářská technologie přehled
Alena Půlpánová
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cukrářská technologie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Cukrářská technologie v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 3x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 4x |
Autorovy další knížky
2002 | Cukrářská technologie |
2013 | Cukrářská technologie |
1997 | Vaříme bez cholesterolu |