Cukrářská výroba II přehled

Cukrářská výroba II
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383194/bmid_cukrarska-vyroba-ii-HAQ-383194.jpg 5 1 1

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cukrářská výroba II. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cukrářská výroba II v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce2x