Cukrářské speciality přehled
Antonín Gurecký , Jan Chromela
Přestože naše česká kuchyně je na moučníky a sladká jídla velmi bohatá a klasické kuchařské knihy se těmito jídly v dostatečné míře zabývají, není stále dostatek literatury, která by publikovala receptury sladkých jídel vhodných jak z hlediska zdravotního, tak z hlediska časově i finančně nenáročné přípravy. Pokusili jsme se proto o kuchařskou knihu, která čtenáře poněkud překvapí. Druhé vydání.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cukrářské speciality. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Cukrářské speciality v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 7x |
Opravdu velmi pestrá kuchařka se všemi možnými druhy těst, na které si jen vzpomenete. Ačkoli bych řekla, že postupy nejsou zcela optimální pro začátečníky, dá se s nimi popasovat. Doporučuji makový dort a piškotovou bublaninu s jahodami.