Cumuli Lapidum: Hromady kamení - Hrady, hrádky a tvrze Pardubického kraje přehled

Nehodnoceno
Cumuli Lapidum: Hromady kamení - Hrady, hrádky a tvrze Pardubického kraje
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/555146/bmid_cumuli-lapidum-hromady-kameni-hrady-hradky-a-tvrze-pard.jpg 0 0 0

Kolekce kreseb hradů a hrádků pod názvem COPULI LAPIDUM, tedy hromady kamení, vznikla na základě obsáhlé "Ilustrované encyklopedie moravských hradů, hrádků a tvrzí" doc. Miroslava Plačka, který je také autorem průvodních textů a odborným konzultantem obrazové části. Publikace představuje hrady, hrádky a tvrze Pardubického kraje pomocí kresebných rekonstrukcí, jimiž se snaží čtenářům i návštěvníkům zprostředkovat představu o jejich původní podobě a stavebním vývoji. Součástí publikace je přehledná mapa a kolekce unikátních leteckých snímků, ze kterých je patrnější poloha jednotlivých sídel, jejich zasazení do krajiny i vazba na široké okolí. (Zdroj: Knihy Dobrovský)... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cumuli Lapidum: Hromady kamení - Hrady, hrádky a tvrze Pardubického kraje. Přihlašte se a napište ho.

Zatím zde není žádný komentář.

Kniha Cumuli Lapidum: Hromady kamení - Hrady, hrádky a tvrze Pardubického kraje v seznamech

v Mé knihovně1x