Cvičebnice tvůrčího psaní přehled
Alžběta Bublanová , Andrea Selzerová
Cvičebnice je určená pro všechny, kteří chtějí psát, anebo si psaní vyzkoušet a kreativně se vyjádřit. Provede vás od prvotního nápadu přes jednotlivé části psacího procesu a také poradí, co dále dělat s hotovým textem. Psaní je také řemeslo, a pokud jej chcete ovládat, je užitečné dobře znát nářadí, se kterým budete pracovat. Je třeba vědět, co všechno si s literární postavou můžete dělat, jaké jsou možnosti vyprávění a jak překonat tvůrčí blok. Zkuste si roli spisovatele hravou formou, která vás bude bavit a která vám předá ucelený přehled o tvůrčím psaní. I Shakespeare nějak začal...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cvičebnice tvůrčího psaní. Přihlašte se a napište ho.
Cvičebnice tvůrčího psaní skvělou volbou, jak písmena ovládnout. Zkuste to taky, je to zábava, relax a dobrý způsob, jak nenechat mozek usnout.
Úspěšný projekt Kurzy z obýváku převedený do papírové podoby. Obě autorky psaním doslova žijí, což je v knize znát.
Knižní novinky (19. týden)
09.05.2021
Kniha Cvičebnice tvůrčího psaní v seznamech
Velmi povedená kniha pro začátečníky i nadšence tvůrčího psaní.
Přečetla jsem ji za jeden večer, text je srozumitelný a dokonale vás navede na cestu začínajícího spisovatele a pak už je to jen na vás a vašich nápadech.
Kromě obsahu knihy mě hrozně baví jak je knížka vymazlená od ilustrací a nádherných fotek, které jen doplnují celou atmosféru knihy.
Za mě rozhodně 5/5 hvězdiček. Jen tak dál!