Cvičení a hry se psem přehled
Katharina Schlegl-Kofler
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů a cvičení, díky nimž trénujete nejen poslušnost psa, ale také upevňujete jeho zdraví a tělesnou kondici. Ať už doma, na zahradě nebo venku ve volné přírodě, pravidelné procházky s cíleně zaměřeným tréninkem si určitě oblíbí všichni psi. Najdete zde to nejdůležitější: Jak psa učit a správně ho motivovat, jak pomocí hry procvičovat nejdůležitější povely a jak ho udržovat ve skvělé formě.... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2012 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Mit dem Hund spielen und trainieren
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cvičení a hry se psem. Přihlašte se a napište ho.
Určeno pro začáteční pejskaře, pro ty ktěří ještě nemají větší zkušenosti. Pro pokročilé může být výhodou čerpat inspiraci, i když pokročilý cvičitel - pejskař už většinu bude znát.
Kniha Cvičení a hry se psem v seznamech
Kniha obsahuje lehká naťuknutí, co se týče různých aktivit, které můžete provádět se svým psem. Přirovnala bych ji k informační brožuře. Vyberete si téma, které vás osloví a dle toho si info kolem činnosti dohledáte z jiných zdrojů.
Knihu bych vyloženě neodsuzovala, každý neví, že může cvičit pomocí klikru nebo má možnost využívat inteligenčních her atd.
Část, která popisuje, co je důležité před, během i po tréninku mi přijde také celkem důležitá a mnohdy opomíjená.