Cvokyně přehled

Cvokyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278775/mid_cvokyne-seF-278775.png 3 23 23

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cvokyně. Přihlašte se a napište ho.

moore.allonsy
19.05.2016 2 z 5

Tak tuhle knížku jsem četla pouze jako jakousi "nouzovku", protože jsem v posledních dnech neměla možnost se dostat k jiné knize. Na "nouzovku" dobrá, jinak upřímně za moc nestojí. Už od začátku se mi nelíbila mluva, kterou autorka v knize použila, myslím, že až tak nespisovná slova by se dala dobře zaměnit za spisovná a lépe by se to četlo. Myšlenka hlavního nápadu je teda pěkná a docela propracovaná, aby nemohly vzniknout nějaké odchylky či nedorozumění. Nicméně si myslím, že hrdinka mohla ve své minulosti zasáhnout mnohem razantněji, protože jsem sice nabyla dojmu, že je nespokojená, jak dopadla, ale přesto nic moc nezměnila (dobrá, kromě jednoho rozchodu, který zabral půlku stránky). Takže celkem taková nuďárna, ale jde to.

nerusa
05.05.2014 4 z 5

Možná se mnou nebudete souhlasit, ale pro mne bylo hlavní vyznění příběhu následující: Měnit vlastní minulost je sice pokušení, ale také risk a většinou zjistíme, že to jak se vlastně náš život původně vyvíjel byla asi ta lepší varianta, tedy nechceme-li skončit, jako laboratorní myš (obrazně i doslovně). Musím říct, že někdy jsem hlavní hrdince docela rozuměla :-)

tlapička
05.11.2013