Cyberpunk Znovuzrození přehled
Andrzej Ziemiański
Ve městě plném neonových světel, digitálních technologií a kamer na každém kroku je přece nemožné zavraždit tucet lidí a odejít od zločinu nepovšimnut. Nebo snad...? Mrakodrapy dosahují do nekonečných výšek, ulice jsou přeplněné lidmi, kriminalitě a nelegálnímu obchodu s drogami, zbraněmi, lidmi i daty se daří nadmíru. Pokud nejste gangster nebo mafián, v podstatě není o co stát. Vítejte v Zakázaném městě, území, kde jednotlivec nic neznamená a velké korporace a gangy jsou odpovědné za osud celku. Shey Scott – bývalý policista, který je kvůli vážné nemoci vyloučen ze služby, se snaží vypátrat Axel Stallerovou – sestru ženy, která za denního světla navzdory nejvyšším bezpečnostním opatřením a pečlivé kontrole, přímo pod čočkami kamer z neznámých důvodů zavraždila asi tucet lidí...... celý text
Literatura světová Sci-fi
Vydáno: 2021 , FobosOriginální název:
Cyberpunk: Odrodzenie, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cyberpunk Znovuzrození. Přihlašte se a napište ho.
Kniha ze světa, který mi není nijak blízký, tím myslím, svět her. Ovšem i tak velmi zajímavý počin. Z počátku mne moc nenadchla, ale s postupem děje a nárůstem akčních scén, začala být zajímavá a čtivá. Nic jsem od ní nečekala, ani jsem nepremýšlela nad možnými zvraty, a proto mě poslední věta dostala
Hru jsem nehrál, takže jsem byl oproštěn od jakýchkoliv očekávání a dostalo se mi příjemného příběhu. Líbilo se mi to.
Knižní novinky (11. týden)
14.03.2021
Kniha Cyberpunk Znovuzrození v seznamech
kyberpunk polská literatura sci-fi podle videohry, podle PC hry
Toto téma - her a sci-fi nečtu, ale tato kniha mě mile překvapila, dobře napsaná, takže se četla lehce.