Daj mi svoj strach přehled

Daj mi svoj strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546129/bmid_daj-mi-svoj-strach.jpg 5 1 1

V najnovšom príbehu spisovateľky Adriany Macháčovej Daj mi svoj strach sa hlavná hrdinka po traumatickom zážitku pohrúži do sebaobranného zabúdania. Monika Regentová žije v ilúzii, že jej tajomstvo nikdy nevypláva na povrch a rany osudu zahojí čas. Lenže čas je veľký klamár. O tom vie aj Monika svoje. Svet sa jej zrúti vo chvíli, keď jej dcéru hospitalizujú v nemocnici. Pred genetickým vyšetrením oboch rodičov jej nezostáva nič iné, iba vyjsť s pravdou von. Roman je zdrvený, keď sa dozvie, že nie je Rebekin biologický otec. Láska k Monike sa zmení na nenávisť. A keďže vie, čo Moniku najviac zraní, strhne Rebeku na svoju stranu. Podarí sa Monike nájsť pôdu pod nohami a navždy skoncovať s minulosťou?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Daj mi svoj strach. Přihlašte se a napište ho.

Majka1979
12.11.2024 5 z 5

Veľmi pekne napísaný príbeh. Prečítala som doteraz všetko od autorky a tak som nemohla odolať a musela som si prečítať aj tento jej úžasný príbeh.
A vôbec neľutujem. Ak by ste čakali knihu plnú lásky a romantiky, tak sa veľmi mýlite.
Ide tu o lásku, ale inú lásku, lásku rodiča k dieťaťu, no možno aj lásku medzi mužom a ženou. Ale tam to škrípe...
Prečo mu vykričala v tej najhoršej možnej chvíli, že nie je otcom jej dieťaťa? Prečo potom bojuje o to, aby ju vypočul a odpustil jej? Čo sa skrýva za týmto príbehom? Kto v ňom zahral tú najväčšiu úlohu?
A ako to nakoniec všetko dopadne?
Podarí sa zachrániť manželstvo a rodinu?
Veľmi pekná kniha, taká na akú som pri tejto autorke zvyknutá. Určite neľutujem a ak ste ju nečítali, môžem len a len odporúčať

Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)

27.10.2024

Kniha Daj mi svoj strach v seznamech

Adriana Macháčová
slovenská, 1966