Ďaleká cesta za domovom přehled

Ďaleká cesta za domovom
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356494/bmid_daleka-cesta-za-domovom-xIA-356494.jpg 5 391 391

Daleká cesta za domovem série

1. díl >

Ďaleká cesta za domovom patrí medzi okúzľujúce klasiky detskej literatúry. Richard Adams napísal nielen fenomenálny celosvetový bestseller, ale aj jednu z najobľúbenejších kníh posledných desaťročí. Malebný anglický vidiek v okolí panstva Berkshire bol kedysi najlepším miestom na život. V tomto príbehu o dobrodružstve, odvahe a ceste za prežitím sleduje čitateľ životné osudy malých hrdinov na úteku pred ničivou spúšťou, ktorú má na svedomí ľudská chamtivosť. Vedení dvomi odvážnymi bratmi putujú hrdinovia v ústrety lepšiemu životu. Cestou sa však musia vystríhať predátorov i nepriateľov, ktorí im neraz skrížia cestu do nového, tajomného a zasľúbeného domova.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno: , Slovart (SK)

Watership Down, 1972

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďaleká cesta za domovom. Přihlašte se a napište ho.

Lenosh
včera 5 z 5

Kniha koupená synovi, nejdříve jsem do ní nahlédla, jestli ho to bude bavit a pak už jsem se od ní neodtrhla. Vykašlala jsem se na praní, vaření a uklízení a jen se válela na gauči a četla. Máte to také tak? Manžel ze mě nebyl nadšený, ale když knihu otevřel, stalo se s ním najednou to samé. Takže velké upozornění, když máte hodně práce, knihu neotevírejte, jinak neuděláte nic.

Tynaja
02.08.2024 5 z 5

Moc ráda na knížku vzpomínám, četla jsem ji v teenagerském věku a zapůsobila na mne tak, že jsem na ni dodnes nezapomněla. Vřele doporučuji k přečtení!

Annay
11.07.2024 5 z 5

Knihu som predčítala mojim synom vždy pred spaním na pokračovanie. Napriek jej rozsahu sme ju prečítali veľmi rýchlo. To bolo len samé: A čo bolo ďalej? Čítaj ešte trošku. V tom najlepšom predsa nemôžeš prestať. A tak som len čítala a čítala a čítala... Kniha naozaj dokáže pohltiť. A to detského aj dospelého čitateľa/ poslucháča.

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Věc může být pravda a stále být zoufalá pošetilost.

Kniha Ďaleká cesta za domovom v seznamech