Další případy Sherlocka Holmese (15 povídek) přehled
Arthur Conan Doyle
Druhý svazek případů Sherlocka Holmese přináší následující příběhy: Pes Baskervillský, Studie v šarlatové, Údolí strachu, Podpis čtyř a Vzpomínky na Sherlocka Holmese (série krátkých případů).
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Další případy Sherlocka Holmese (15 povídek). Přihlašte se a napište ho.
Další skvělý svazek případů velkého detektiva. Čtenář rozhodně nesáhne vedle, když po této knize sáhne.
Soubor příběhů nejslavnějšího anglického detektiva Sherlocka Holmese a jeho nenahraditelného přítele dr. Watsona. V této knize jsou notoricky známé povídky jako fenomenální Pes Baskervillský nebo Podpis čtyř, ale i některé jeho méně známé povídky, které jsou taktéž skvělé. Je pravda, že toto hodnocení je zkresleno tím, že mám moc rád knihy A.C.Doyla a Sherlocka Holmese obzvláště, ale prostě ve všech těchto povídkách najdete to správné napětí, logické pátrání a hlavně vždy nezapomenutelnou atmosféru vesnických anglických blat či tehdejšího Londýna. Tato kniha je prostě skvělá
Kniha Další případy Sherlocka Holmese (15 povídek) v seznamech
2010 | Případy Sherlocka Holmese |
1982 | Dobrodružství Sherlocka Holmese |
1971 | Ztracený svět |
1987 | Muž s dýmkou a houslemi |
Sherlocka Holmese a doktora Watsona mám ráda už od dob, kdy jsem si před dlouhými roky přečetla první knihu s nimi. Proto jsem si vybrala tuto sbírku, která obsahuje velké množství jejich případů. A bylo to zase krásné čtení, takové nostalgické. Výborná kniha, kterou mohu určitě doporučit ;-).