Uloupené tělo přehled

Uloupené tělo
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299150/bmid_uloupene-telo-vRj-299150.jpg 4 73 73

Dáma z popela série

Po upevnění své pověsti jako nejváženější majitelky pohřebního ústavu v Londýně se Violet Harperová rozhodla zužitkovat své znalosti v divočině amerického Západu. Avšak když její matka onemocní, je Violet i se svým manželem Samuelem povolána zpět do Anglie, kde jsou její schopnosti vyhledávané tak jako předtím. Dostane se jí pocty, aby připravila pohřeb pro Anthonyho Fairmonta, vikomta Raybourna, blízkého přítele královny Viktorie, který zemřel za podivných okolností – služby Violet však zatím nebudou zapotřebí, alespoň dokud se nenajde tělo, které záhadně zmizelo…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: , Brána

Stolen Remains, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uloupené tělo. Přihlašte se a napište ho.

evineckY
14.06.2024 4 z 5

I druhý díl je zkvěle zpracovaný, napínavý a čtiý,
ale na mně je tam až moc politiky a korupce.

malýčtenář
05.02.2023 4 z 5

Druhý díl je opět zpočátku zdlouhavý, ale postupně se děj rozvíjí a pěkně se zamotává. Sledujeme,jak se hlavní hrdinka nevzdává a dokonce se dává na detektivní dráhu. Pěkně zamotaný příběh.

haaabi
28.11.2021 5 z 5

Prvních 40 stran pro mě byla taková nuda, jsem Christine smazala ze seznamu mých oblíbených spisovatelů. Ale pak se to rozjelo a už je zpět v seznamu :-D Bylo to super stejně jako první díl.

Kniha Uloupené tělo v seznamech

2015  76%Dáma z popela